Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев. Двамата са

...
 
Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев. Двамата са
Коментари Харесай

Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев

 

Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев. Двамата са разговаряли за опциите разрива сред ГЕРБ и ПП-ДБ да бъде преодолян и да има държавно управление с министър председател Мария Габриел. Засега обаче към момента не било реализирано единодушие, сподели инспекция в централите на ГЕРБ и Политическа партия.

Извинение от Асен Василев за думите му, че Мария Габриел е красивото лице на мафията бе едно от изискванията на Борисов за възобновяване на договарянията.

„ Трябва да създадем всичко допустимо, България да не се окаже в обстановка на нови избори. Бяхме в тази обстановка преди 9 месеца и тогава в името на националния интерес декларирахме, че желаеме да дадем на страната непоклатимост “. Това сподели по рано  вицепремиерът в оставка Мария Габриел, напомня SafeNews.

В листата с министри няма нито едно неизговорено име, съобщи Габриел.

„ Нямаме право да не отговорим на тези 40 % от българите, които не желаят избори. Нямаме право да не отговорим на тези жители, които желаят промени, еврозона, които желаят България да заеме почтено европейско място. Аз персонално нямах право да тласна страната към нови избори, преди да е изчерпана каквато и да опция за договаряния “.

Източник: 24 часа

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР